Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

Meciul Benfica – Dinamo va fi arbitrat de o brigada croata

UEFA a comunicat luni componenta brigazilor de arbitri si observatori pentru ambele meciuri Dinamo – Benfica, din Cupa UEFA, programate pe 14 februarie (la Lisabona) si pe 22 februarie (la Bucuresti).

Arbitru la centru pentru meciul tur a fost desemnat Ivan Bebek (foto), ajutat de Tomislav Petrovic si Tomislav Setka. Al patrulea oficial este Drazenki Kovacic (toti din Croatia). Delegat UEFA – Marton Esterhazy (Ungaria), iar observator UEFA Anders Frisk (Suedia).

Meciul de la Bucuresti va fi arbitrat de Nicolai Vollquartz, la centru, ajutat de Torben Jensen si Abildgaard Bo. Al patrulea oficial, Emil Laursen, toti din Danemarca).

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: