Meci de gala pentru Viitorul Butesti!

Meci de gala pentru Viitorul Butesti!

Sambata, 17 august, de la 10.30, Viitorul Butesti intalneste CSA Steaua Bucuresti, echipa care detine palmaresul din 1947 pana in anul 2003,  printre care si Cupa Campionilor Europeni castigata de ros-albastrii in 1986 la Sevilla . Meciul va avea loc pe unul din terenurile de antrenament  din Ghencea. Pentru Viitorul Butesti va fi  cel mai important meci din istoria echipei. Pana la meciul cu cei de la Steaua Bucuresti, Viitorul Butesti are programat pe 3 august incepand cu ora 16:00 un meci amical in deplasare  la Bucov, Liga 6 din judetul Prahova. Progresul Bucov are o baza cocheta, de invidiat pentru multe echipe din Teleorman chiar si din Liga 4.

Eveniment in fotbalul judetean

Primul meci din istoria campionatului judetean care a fost filmat cu o drona  cu 5 camere de ultima generatie a avut loc in meciul Inter Purani-Viitorul Butesti din Cupa Teleorman scor 4-2. Astfel de actiuni sunt benefice pentru fotbalul judetean.

Conform unui site de socializare al celor din Butesti  acestia cauta sa transfere un fundas central de calitate.

”Vino in echipa noastră! Viitorul Butesti cauta fundaș central. Cei care doresc să dea probe de joc pentru acest post sunt așteptați să intre în legătură cu noi in privat, pe pagina această, Sport Spirit Butesti. Probă o vor da la primul meci amical stabilit în data de 3 august, orele 16.00”

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...