Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

McClaren, tentat sa-l convoace din nou pe Beckham la nationala

Selectionerul Angliei, Steve McClaren, se gindeste din ce in ce mai mult sa-l readuca pe David Beckham la echipa nationala pentru meciul cu Israelul, din martie, foarte important in preliminariile Euro 2008. Ca sa fie sigur ca revenirea fostului capitan nu va distruge moralul si asa foarte fragil al echipei sale, McClaren i-a intrebat pe internationalii sai daca sa-l convoace sau nu pe mijlocasul lui Real Madrid. Si asteapta inca raspunsul lor.

In acest moment, Anglia se afla pe locul 3 in grupa E, dupa Croatia si Rusia. Iar Beckham a primit simbata, la Real – Betis 0-0, al 5-lea cartonas rosu in cele 150 de meciuri jucate in tricoul blanco.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: