Mazilu: Ne descurcam si fara Zicu si Ganea

Ionut Mazilu (foto) a declarat, marti, dupa efectuarea vizitei medicale, ca echipa Rapid se poate descurca in viitorul sezon si fara atacantii Ianis Zicu si Ionel Ganea, transferati la Dinamo, respectiv Poli Timisoara.

„Am mai jucat si fara Zicu si Ganea. Nu este nici o problema. Normal, erau niste jucatori buni pentru Rapid, dar asta e fotbalul, ne descurcam si fara ei. Noi avem cel mai bun lot. Dar intotdeauna e nevoie de jucatori mai multi, pentru ca pot interveni accidentari, cum s-a intimplat si anul trecut”, a spus Mazilu.

Atacantul rapidist sustine ca sistemul 4-3-3 pe care il va folosi noul antrenor, Cristiano Bergodi, incepind cu sezonul viitor, nu le va pune probleme prea mari jucatorilor giulesteni.

„Bergodi mi s-a parut un antrenor deschis si sper sa facem treaba cu el. E un lucru bun venirea lui. In sistemul 4-3-3 va fi poate putin mai greu pentru fundasi, pentru ca noi in fata am jucat tot trei si anul trecut. Dar se vor adapta si fundasii, iar unii dintre ei au mai jucat in patru”, a adaugat atacantul.