Mazilu: Am incredere ca vom aduce titlul in Giulesti

Atacantul Rapidului, Ionut Mazilu (in imagine), a declarat, vineri, ca este increzator in sansele giulestenilor pentru cucerirea titlului de campioana a Romaniei, dar si-a exprimat regretul pentru infrangerea din meciul cu UTA, scor 0-1, fara care alb-visiniii ar fi fost si mai aproape de liderul CFR Cluj.

„A fost un an bun pentru noi, dar se putea sa fie si mai bine. Avem incredere ca vom face un retur bun si vom aduce titlul in Giulesti. Imi pare bine ca in ultimele doua etape, in care eu nu am evoluat, colegii mei au reusit sa ia cele sase puncte. Cel mai mare regret din acest an e meciul cu UTA, cand puteam sa invingem, dar am dat cu piciorul la trei puncte necesare”, a declarat atacantul Rapidului pentru NewsIn.

Atacantul considera ca rapidistii ar trebui sa ramana cu picioarele pe pamant dupa apropierea de CFR Cluj: „Sansele la titlu au crescut, dar trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa nu mai gresim. Cea mai importanta victorie din acest an pentru mine este cea cu Dinamo. A fost primul derby pe care l-am castigat de cand am venit la Rapid”

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...