Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Masuri exceptionale de securitate la Super Bowl

A 41-a editie a Super Bowl, care va avea loc duminica la Miami, va beneficia de masuri exceptionale de securitate, au anuntat reprezentantii NFL. Finala campionatului de fotbal american, care se va disputa intre Chicago Bears si Indiannapolis Colts,  va avea nivelul unu de securitate  nationala, comparabil cu cel pentru finala din 2002, care a avut loc la cateva luni dupa atentatele teroriste de la 11 septembrie. 

„Consideram ca Super Bowl-ul poate atrage teroristii. Vrem sa luam toate masurile ca cele mai importante evenimente sa aiba loc doar pe teren, si toti ochii sa fie atintiti asupra meciului”,  a spus vice-presedintele NFL, Milt Ahlerich.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: