Martin Tudor: Sper sa revin in nationala

Noul portar al Universitatii Cluj, Martin Tudor, a declarat luni ca este foarte bucuros de alegerea facuta si spera ca prin evolutiile sale sa fie convocat la echipa nationala.

„Ma bucur foarte mult ca am ajuns aici. Am venit cu sufletul deschis si sper sa fac treaba buna la ‘U’ Cluj si sa revin la echipa nationala. Cred ca o sa fiu bine primit de suporterii Universitatii. Consider ca a fost o greseala plecarea mea de la Steaua la CFR, dar am plecat din cauza tratamentului la care am fost supus”, a declarat Martin Tudor, care a mai precizat ca este perfect apt de joc si ca in ultimele cinci luni s-a pregatit in ritm normal.

Martin Tudor a semnat un contract cu „U” Cluj valabil pentru urmatorii doi ani, dupa ce a fost anuntat de conducerea lui CFR, echipa la care a evoluat intre 2005-2007, ca nu face parte din planurile antrenorului Ioan Andone pentru sezonul viitor. Tudor a fost selectionat de mai multe ori in lotul primei reprezentative, dar nu a bifat niciun meci in tricoul Romaniei, fiind r ezerva la partida Olanda-Romania, scor 2-0, disputata la 4 iunie 2005, in preliminariile CM 2006.

Stiri recente

Tricolorii la Euro 2024: Echipele de start la meciul Belgia – România

Echipele de start la meciul Belgia – România, de la Koln, programat la ora 22.00, în grupa E a...