Marius Niculae, convocat pentru amicalul cu Rusia

Atacantul echipei scotiene Inverness, Marius Niculae (foto), a fost convocat de catre selectionerul Victor Piturca pentru meciul amical cu Rusia, programat, la data de 26 martie, pe stadionul Steaua, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romine de Fotbal.

Marius Niculae, care are 28 de selectii si 12 goluri, se afla la prima convocare dupa turneul amical pe care nationala l-a intreprins in Statele Unite ale Americii, in 2006.

Ceilalti jucatori convocati de selectionerul Victor Piturca sunt urmatorii: Cosmin Contra (Getafe), George Ogararu (Ajax Amsterdam), Gabriel Tamas (AJ Auxerre), Stefan Radu (Lazio Roma), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Florentin Petre (TSKA Sofia), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova), Daniel Niculae (AJ Auxerre) si Ciprian Marica (VfB Stuttgart).

FRF noteaza ca exista posibilitatea ca selectionerul sa renunte, pina in ziua convocarii, la unul sau mai multi jucatori, in functie de starea lor de sanatate, de statutul la echipele de club si de forma sportiva la momentul respectiv.

Numele jucatorilor legitimati la cluburi din tara, convocati pentru acest joc, vor fi anuntate dupa disputarea meciurilor din cadrul etapei a XXV-a a Ligii I.

Reunirea este prevazuta pentru data de 24 martie, incepind cu ora 12.00, la Saftica. Selectionerul Victor Piturca va sustine, incepind cu ora 11.30, o conferinta de presa, urmata de interviuri cu unii jucatori.