Marius Lacatus: “Meciul cu CFR Cluj este decisiv pentru noi”

Antrenorul Stelei, Marius Lacatus (in imagine), a declarat, vineri, ca daca formatia sa va pierde duminica, pe teren propriu, meciul cu CFR Cluj, din etapa a XXI-a a Ligii I, lupta pentru titlu s-a incheiat pentru gruparea din Ghencea.

“Meciul cu CFR este foarte important pentru noi, in lupta pentru titlul de campioana, poate chiar decisiv din punctul nostru de vedere. Sper ca miza jocului sa nu cantareasca foarte mult, sa nu apese pe umerii jucatorilor. Avem in componenta fotbalisti cu experienta, care au jucat multe meciuri de acest nivel. Nu avem voie sa facem pasi gresiti, ca la Iasi. Daca jucatorii vor fi concentrati si vor arata concentrare la ora jocului, prin prisma valorii pe care o au, rezultatul nu poate fi decat unul bun. Pentru noi s-a terminat lupta pentru titlu, daca pierdem duminica”, a afirmat Lacatus.

Antrenorul Stelei a mai spus ca atmosfera din vestiar este foarte buna, iar pregatirea din aceasta saptamana ii da mari sperante intr-un rezultat pozitiv duminica.

“Toti jucatorii Stelei au muncit foarte mult si foarte bine, lotul este valoros si nu e usor sa aleg 11 titulari sau 18 jucatori pentru foaia oficiala. Pentru meciul cu CFR voi alege echipa in functie de forma de moment a jucatorilor”, a declarat Lacatus.

Antrenorul Stelei a vorbit si despre adversara: “CFR are un joc foarte bun, de calitate, au jucatori de valoare si rezultatele n-au intarziat sa apara. Au demonstrat ca formeaza o echipa puternica. In fotbal, poate avea castig de cauza si echipa mai smechera, iar eu sper ca duminica vom fi noi aceia”. (Rompres)

Stiri recente

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen. Ruse (26 de ani, 83...