Marin Barbu: „Un punct foarte important pentru UTA”

Antrenorul principal al formatiei UTA, Marin Barbu (foto), este de parere ca rezultatul reusit de echipa sa, 2-2, pe terenul Universitatii Cluj, va insemna foarte mult in economia clasamentului final al Ligii I.

„A fost un joc de lupta, foamea de puncte a celor doua echipe a dat un meci de mare angajament. Sunt putin nemultumit, pentru ca am exersat toata saptamina fazele fixe si am primit doua goluri din faze fixe. Se anunta un retur greu, fiecare meci se va juca pe muchie de cutit. Ii felicit pe jucatori ca si-au revenit dupa episodul Bistrita, acest punct va conta foarte mult in economia clasamentului, s-a vazut ca e mai greu sa joci acasa decit in deplasare. Rezultatul este echitabil. Ne-am masat in aparare precum Clujul contra Rapidului, daca eram mai atenti la contraatac puteam pleca acasa cu toate cele trei puncte, dar puteam sa si pierdem”, a declarat Marin Barbu.

U Cluj si UTA au incheiat la egalitate, scor 2-2, intr-un meci disputat pe stadionul „Ion Moina”, din etapa a XXI-a a Ligii I.