Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Marin Barbu: „Daca se considera ca e vina mea, plec”

Tehnicianul formatiei UTA, Marin Barbu (in imagine), a declarat, dupa infrangerea de pe teren propriu, 0-1, cu Otelul Galati, ca in cazul in care conducerea clubului considera ca el este vinovat pentru aceasta infrangere, isi va da demisia.

„Daca conducerea clubului considera ca eu sunt de vina, atunci plec. Daca finantatorul considera ca eu sunt principalul vinovat ma conformez. Dar eu zic ca vinovati suntem toti. Oricum, daca mai avem asemenea arbitraje in continuare nu cred ca ne mai putem salva. Nu le pot reprosa nimic nici baietilor, pentru ca in afara de citeva nesincronizari si-au creat destule ocazii. Dar daca din 5 metri, 2 metri sau din 10 metri nu putem marca, nu vad cum puteam sa mai schimb ceva. Azi nici Dumnezeu nu ne-a ajutat”, a declarat Barbu.

Meciul UTA – Otelul 0-1 a contat pentru etapa a XXII-a a Ligii I.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: