Marian Iancu, nemultumit de conducerea tehnica a lui Poli

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu (foto), şi-a arătat nemulţumirea faţă de eşecul înregistrat de echipa sa, sâmbătă, 1-2, contra Universătăţii Craiova, acuzând stafful tehnic de lipsă de preocupare, spunând că toţi au funcţiile în pericol.

“Sunt nemulţumit. Consider că ultimele două luni au fost degeaba. Toţi din stafful tehnic nu şi-au făcut datoria în această iarnă. Şi domnul Artimon şi domnul Jackie (n.r. directorul tehnic Jackie Ionescu) şi jucătorii şi colegul meu (n.r. vicepreşedintele Emil Roşianu) şi chiar şi Chivorchian de cînd a venit”, a declarat, duminică, Marian Iancu.

Finanţatorul Politehnicii Timişoara a adăugat că toţi colaboratorii săi au funcţiile în pericol, în acest moment: “Le recomand să nu se joace cu mine niciunul dintre ei. în acest moment, echipa trebuia să fie construită. Avem o organigramă, pe posturi, iar eu nu sunt pregătit să iert pe nimeni. Funcţiile tuturor sunt în pericol. Şi chiar şi a mea e în pericol. Au jucat slab. E o agonie prelungită. Toate pornesc de la stafful tehnic. Nu s-a făcut nimic la Slănic Moldova şi nici în Italia (n.r. locurile unde echipa bănăţeană a efectuat stagii de pregătire în această iarnă)”.

Partida Universitatea Craiova-Politehnica Timişoara, disputată sâmbătă, pe stadionul Ion Oblemenco, s-a încheiat cu scorul de 2-1, golurile oltenilor fiind marcate de Njock şi Fl. Costea. Golul alb-violeţilor a fost înscris de Mansour.

Stiri recente

Acțiunea “Mingi pentru suporteri” Alexandrion Group, la FC Hermannstadt – Politehnica Iaşi

Acțiunea "Mingi pentru suporteri" cu ajutorul jucatorilor care au oferit mingi cu logo-ul Alexandrion Group celor din tribune a...