Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Margaritescu: Dinamo si Steaua se vor lupta pentru titlu

Mijlocasul dinamovist Andrei Margaritescu (foto) a declarat, miercuri, ca Dinamo si Steaua au cele mai mari sanse sa cistige campionatul chiar daca, dupa parerea sa, in editia viitoare va fi o lupta crincena pentru titlu, mai ales ca invingatoarea va intra direct in grupele Liga Campionilor.

„Va fi o lupta foarte crincena la titlu anul acesta, mai ales ca echipa care va cistiga tilul va intra direct in Liga Campionilor. Va fi foarte disputat. Nu poti spune dinainte cine va cistiga dar eu cred ca noi si Steaua vom avea cele mai mari sanse. Ceilalti adversari spun ca au facut cele mai bune transferuri, dar important este sa formezi o echipa, grupul sa fie unit. Individualitatile nu conteaza foarte mult”, a spus Margaritescu.

Mijlocasul gruparii „alb-rosii” considera ca Dinamo are sanse mici sa patrunda anul acesta in grupele Ligii Campionilor.

„Incercam sa cream o echipa si sa repetam performantele de anul trecut . Dupa nunta lui Claudiu Nicuelscu ne vom gindi doar la turul preliminar din Champions League. Sansele sunt mici, depinde si de echipa adversa, dar e bine totusi ca avem sanse. Chiar si 1 la suta daca avem sanse trebuie sa ne luptam pina la capat”, a mai spus Margaritescu.

Citeste mai multe!