Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Marco Șovar, puștiul minune al scrimei românești

Marco Sovar a cucerit, duminica, medalia de aur in proba de sabie a Campionatelor Mondiale de scrima pentru juniori si cadeti de la Cairo.

„Dupa o semifinala in care atacul si rabdarea i-au adus victoria cu 15-10 in fata americanului Colby Harley, Marco a avut de muncit in fata incomodului coreean, Junseong Park. Stangaciul nostru si-a valorificat cele mai bune actiuni pe care le stie, a avut rabdare, a simtit distanta, si-a pastrat calmul pe plansa si a rezistat in fata unui sabrer agil si plin de energie care a intrerupt lupta de prea multe ori pe motive medicale.

Marco, elevul lui Alexandru Chiculita, a revenit de la 7-11, a castigat cu 15-13 si devine campion mondial”, a scris FR Scrima, pe Facebook.

Marco Sovar are 17 ani si este legitimat la CS Dinamo. El se anunta o mare speranta a scrimei romanesti.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: