Marchena: Nu am facut nimic! Sunt nevinovat

0
90

Fundaşul spaniol al echipei de fotbal Valencia, Carlos Marchena, a apreciat că o sancţiune împotriva sa luată de Uniunea europeană de fotbal după încăierarea dintre jucătorii de la FC Valencia şi Internazionale Milano de marţi seara ar fi “o injustiţie şi o greşeală”.

Marchena a afirmat la un canal local de televiziune că el nu a făcut decât să “respingă agresiunea apărătorului argentinian de la Inter Nicolas Burdisso, aflat la originea grămezii generale de la centrul terenului la sfârşitul meciului.

“Nu am făcut nimic, a fost atacul unuia care nu ştie să piardă”, a spus spaniolul. Inter a fost eliminată după ce în meciul retur scorul a fost alb. De asemenea, Marchena a spus că regretă agresiunea coechipierului său de la Valencia David Navarro, care i-a spart nasul lui Burdisso, în timpul încăierării, subliniind că argentinianul a început.

“Burdisso a început totul, iar Navarro a venit să mă apere. Trebuie condamnată atitudinea Interului, trebuie să ştii să şi pierzi”, a încheiat jucătorul spaniol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here