Marca: Real Madrid si Chivu s-au inteles

Fundasul romin Cristian Chivu este foarte aproape de un transfer la campioana Spaniei, Real Madrid, sustine presa iberica.

Potrivit cotidianului Marca, jucatorul formatiei AS Roma “a ajuns la un acord de principiu” cu directorul sportiv al madrilenilor, Predrag Mijatovic, care s-a aflat luni la Roma pentru a negocia transferul capitanului reprezentativei Rominiei, iar acum lipseste doar acordul conducerii clubului italian pentru finalizarea negocierilor.

“Real Madrid este dispusa sa puna pe masa pina la 15 milioane de euro plus un jucator din lotul sau, pentru a satisface pretentiile formatiei italiene, in operatiune putind intra Cassano, Cicinho sau chiar Cannavaro. Roma este aproape obligata, la rindul ei, sa-l cedeze pe romin, deoarece Chivu isi va incheia contractul in 2008 si, daca italienii vor sa obtina bani pentru cedarea sa, acum este momentul”, scrie Marca.

Stiri recente

Acțiunea “Mingi pentru suporteri” Alexandrion Group, la FC Hermannstadt – Politehnica Iaşi

Acțiunea "Mingi pentru suporteri" cu ajutorul jucatorilor care au oferit mingi cu logo-ul Alexandrion Group celor din tribune a...