Maradona, tratament inca doua luni

Starea sanatatii fostului fotbalist argentinian Diego Armando Maradona, transferat in urma cu o saptamana intr-o institutie psihiatrica pentru a-si continua tratamentul impotriva alcoolismului, s-a ambunatatit. Potrivit presei argentiniene, fratele vedetei, Raul Maradona, a precizat ca „butoiasul atomic” a reinceput sa efectueze exercitii de gimnastica, iar faptul ca medicul sau personal, Alfredo Cahe, este alaturi de el, reprezinta un lucru benefic pentru fostul numar „10” al nationale Argentinei. „Pentru moment suntem increzatori. Stim de ce este aici, iar el doreste sa continue tratamentul. Diego face eforturi foarte mari”, a spus Raul. De asemenea, agentia „Telem”, care citeaza surse din anturajul jucatorului, informeaza ca tratamentul ar mai  putea dura inca doua luni.

Maradona a fost transferat sambata trecuta la clinica Avril, dupa ce a fost tratat timp de opt zile de hepatita intr-un alt spital.

Stiri recente

UTA Arad a învins U Cluj, 2-1, în Superliga!

UTA Arad a învins Universitatea Cluj, 2-1, într-un meci din etapa a cincea a Superligii. Au marcat: Virgiliu Postolachi (6),...