Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Maradona a revenit pe teren

Fosta vedetă a fotbalului argentinian a jucat în meciul de retragere al lui Chicio Serna, alături de care a evoluat la Boca Juniors.

Mauricio Serna a decis să pună ghetele în cui la 39 de ani. Columbianul a avut parte şi de un meci de retragere în oraşul natal, Medellin, la care au participat printre alţii vedete precum Maradona sau Carlos Bianchi. La meci a fost prezent şi Luis Fernando Montoya fostul antrenor de la Once Caldas, acum paralizat după ce a fost împuşcat de hoţii care i-au spart locuinţa.

Sărbătoritul serii Mauricio Serna, a avut o carieră impresionantă în America de Sud, unde a jucat la Atletico Nacional, Boca Juniors sau Puebla, dar şi în naţionala Columbiei la mondialele din 94 şi 98.

realitatea.net 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: