Mansour: “Vreau sa raman la Timisoara”

Atacantul senegalez Gueye Mansour (foto), care a semnat acordul de transfer de la Poli Stiinta Timisoara la Dinamo, a declarat ca vrea sa ramina la echipa banateana si s-a amuzat cind a auzit ca gruparea “alb-rosie” doreste sa-l suspende.

“Dinamo sa ma suspende pe mine? Asta e buna. Imi vine sa rid. Sa ma suspende, nu ma intereseaza. Eu sincer mi-as dori sa ramin la Timisoara, dar nu stiu daca se mai poate. La Dinamo nu as vrea sa plec. Ma voi pregati singur si astept un raspuns de la impresarul meu, care mi-a zis ca are oferte pentru mine din strainatate. Ma afecteaza ca nu mai sunt jucatorul lui Poli, dar am incredere ca totul se va rezolva”, a declarat Mansour pentru agentia Mediafax.

In urma cu aproape doua saptamini, presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca gruparea bucuresteana a platit 500.000 de euro pentru transferul senegalezului si a prezentat un act semnat de Mansour.

Atacantul a semnat acordul de transfer de la Poli Stiinta Timisoara la Dinamo, dar a refuzat sa semneze contractul cu gruparea bucuresteana, fiind nemultumit de salariul oferit. Oficialii dinamovisti spun ca vor sa-l suspende pe Mansour daca acesta nu se prezinta la echipa.

Stiri recente

Comentatorul sportiv Octavian Vintilă a murit la 86 de ani

Comentatorul sportiv de la Radio România Actualităţi, Octavian Vintilă a murit, vineri, la vârsta de 86 de ani. El...