Mani Gyenes, a doua oara la Dakar

Pentru al doilea an consecutiv, MOL România şi Emanuel (Mani) Gyenes pornesc împreună în cel mai dificil rally-raid al lumii, Dakar. Terminarea pe locul 9 în clasamentul debutanţilor şi pe locul 46 la general în ediţia 2007 l-au determinat pe Mani să revină în Dakar, iar MOL România a decis să îi fie alături şi în 2008.

Ca şi anul trecut, pilotul român va face parte din echipa regională MOL Dakar Team, avîndu-i coechipieri la categoria moto pe Jaroslav Katrinak – Slovacia, Akos Varga – Ungaria, Gabor Sagmeister – Serbia şi pe Balazs Szalay – Laszlo Bunkoczi (Ungaria) la categoria auto. Zsolt Darazsi – Morvai Zoltan – Robert Kis (Ungaria) participă în echipa regională MOL la categoria camioane.

Pe lîngă rezultatele din competiţiile internaţionale, cel mai bine clasat român în rally-raid- ul Dakar are trecute în palmares două titluri de campion naţional la enduro (2005, 2007) şi două titluri naţionale la endurocros (2006, 2007). Cea mai recentă performanţă o reprezintă obţinerea medaliei de argint la International Six Days Enduro, unde Mani a fost primul pilot român care a reuşit să concureze în istoria de peste 82 de ani a competiţiei.

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...