Mancini: „Doar nu credeati ca vom cistiga toate meciurile…”

Tehnicianul Roberto Mancini a declarat ca „mai devreme sau mai tirziu tot trebuia sa se intimple acest lucru”, explicind astfel remiza inregistrata de Internazionale Milano in meciul cu Udinese, scor 1-1, in etapa a XXVI-a a campionatului Italiei, care a pus capat seriei de 17 victorii consecutive.

„Mai devreme sau mai tirziu tot trebuia sa se intimple acest lucru. Nu poti cistiga tot timpul. S-a intimplat la meciul cu Udinese, intr-o situatie de criza pentru noi, dar totul va fi bine”, a declarat Mancini, referindu-se la absenta a trei mijlocasi ai sai, Stankovic, suspendat, Vieira si Cambiasso, accidentati.

„Jucatorii au dat mereu totul. Nu este rau sa cistigi tot timpul, dar, la un moment dat, acest lucru devine o povara si te influenteaza in mod inconstient. Pentru noi este important sa ne marim avantajul (n.r. – Inter are cu 14 puncte mai mult decit locul doi, AS Roma). De aceasta data, avantajul ramine neschimbat, dar am mai trecut o etapa. Este bine asa”, a spus Mancini.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...