Manchester United s-a distrat cu codaşa din Premier League (video)

în ultima etapă din campionatul englez de fotbal, Manchester United s-a distrat cu ultima clasată, Watford, 4-0, şi este de neoprit în drumul spre un nou titlu şi spre stoparea hegemoniei impuse de Chelsea în ultimii doi ani de Premier League.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 20 iar autogolul lui Doyley şi reuşitele lui Rooney şi Henrik Larsson din repriza a doua au dus scorul la un 4-0 clar pentru United care îşi menţine distanţă de şase puncte din clasament faţă de campioana Chelsea, 3-0 cu Blackburn după golurile lui Drogba, Lampard şi Salomon Kalou.

în celelalte partide ale zilei, Bolton şi Charlton au încheiat la egalitate, 1-1, goluri marcate de Henrik Pedersen şi, respectiv, Talal El Karkouri, iar Newcastle s-a impus cu 3-1 în faţă lui Aston Villa, goluri Milner, Dyer şi Sibierski, respectiv proaspăta achiziţie Ashley Young.

în jocurile de marţi, Portsmouth – Middlesbrough 0-0, Sheffield United – Fulham 2-0, West Ham United – Liverpool 1-2 şi Reading – Wigan 3-2.

în clasament, după 25 de etape, Manchester United conduce cu 60 de puncte şi este urmată la şase puncte de Chelsea şi la 11 de Liverpool. Arsenal este pe locul patru, Newcastle pe nouă, Tottenham pe 10, Middlesbrough pe 11 iar pe locuri de retrogradare sunt West Ham, Charlton şi Watford.

AMOS News 

 

VIDEO: Manchester UTD – Watford 4-0 

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...