Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Manchester United, avans in fata lui Chelsea

Lidera campionatului de fotbal al Angliei, Manchester United, s-a distantat la cinci puncte de rivala Chelsea Londra, in urma meciurilor disputate simbata dupa-amiaza in Premier League.

Manchester United a dispus cu 4-2 in deplasare de Everton, in timp ce Chelsea a reusit doar o remiza, 2-2, pe teren propriu cu Bolton Wanderers.

Cu trei etape inainte de incheierea sezonului, gruparea antrenata de Sir Alex Ferguson a acumulat 85 de puncte, in timp ce Chelsea, campioana en titre, are doar 80 de puncte, iar sansele sale de a reedita performanta de anul trecut sunt tot mai mici. Inaintea ambelor partide s-a pastrat un moment de reculegere in memoria lui Alan Ball, fost component al echipei Angliei, campioana mondiala in 1996, care a incetat din viata in urma unui atac de cord.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: