Manchester, prima finalista a Cupei Angliei

0
126

După un 7-1 de vis cu italienii de la AS Roma în manşa a doua a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, Manchester United s-a calificat şi în finala Cupei Angliei după o victorie de senzaţie, 4-1 în cu Watford.

Fără cinci jucători importanţi dintre care patru din linia de fund, United a a zburdat pe teren şi în jocul cu Watford reuşind o evoluţie aproape la fel de spectaculoasă ca şi în meciul cu Roma dar marcând doar patru goluri.

Wayne Rooney a deschis scorul în minutul şapte cu un şut puternic din afara careului, Bouazza a egalat pentru Watford în minutul 26 dar a fost un simplu foc de paie căci portughezul Cristiano Ronaldo a readus pe United în avantaj trei minute mai târziu iar Rooney, cel mai bun jucător de pe teren, şi Richardson au punctat în partea a doua pentru o victorie cât se poate de clară a echipei lui Sir Alex Ferguson, 4-1.

United a început cu Van Der Sar – Evra, Rio Ferdinand (D. Fletcher), Brown, Heinze – Cr. Ronaldo (Richardson), Scholes, Carrick, Giggs (Solskjaer) – A. Smith, Rooney, în timp ce Watford a răspuns cu Lee – Mariappa (Doyley), Demerit, Carlisle, Stewart – Chambers (Kabba), Francis, Mahon, Smith – Bouazza, Prişkin (King).

Duminică, în a doua semifinală a Cupei Angliei, Chelsea Londra întâlneşte pe Blackburn Rovers urmând ca finala să aibe loc pe noul Wembley cu specificaţia că Chelsea şi Manchester United au şanse să joace finala Cupei Angliei şi finala Ligii Campionilor pe lângă duelul direct din Premier League pentru titlu.