Mai mult decit o Bruma de miscare

0
144

În ultimii ani, ecranele televizoarelor au fost inundate de fîţe care ne prezintă ştirile din sport. Nouă, bărbaţilor! Dincolo de aspectul fizic, determinant din punctul de vedere al multora, îţi mai sare ceva în ochi: faptul că fetele nu se pricep deloc la fenomen. Citesc şi cu asta basta! Oaspetele de astăzi al rubricii noastre este excepţia care întăreşte regula. E altfel. Şi asta pentru că, spre deosebire de colegele de breaslă, are habar despre ceea ce vorbeşte. Credeţi-mă pe cuvînt! Am fost cel care i-a făcut “introurile” domnişoarei Carmen Brumă la debutul ei ca prezentatoare a Ştirilor Sportive la Realitatea TV! Carmen Brumă nu este doar o simplă cititoare de prompter. Face emisiuni, are intervenţii în direct (fără prompter!) şi, surpriză, scrie. Carmen Brumă nu e genul de vedetă cu care lumea s-a obişnuit. Nu merge la “Mall” doar pentru a-şi etala frumuseţea şi nici nu este sponsorizată de vreun bunicuţ, alături de care să apară în revistele de scandal pe teme dintre cele mai diverse.

Reporter: Care a fost primul meci la care ai asistat ca jurnalist sportiv?
Carmen Brumă: Dinamo – Intergaz, un amical disputat pe un viscol cumplit, undeva la margine de Bucureşti, pe stadionul “Faur”.

Reporter: De ce sport?
Carmen Brumă: Pentru că mi-a plăcut. Şi dincolo de faptul că îl practic zilnic, îmi place să şi urmăresc tot ceea ce se întîmplă în lumea sportului.

Reporter: Îţi mai aminteşti cum ai ajuns în televiziune?
Carmen Brumă: Asta se întîmpla acum 7-8 ani, pe vremea celebrului “Tele Eurobingo show”. Eram o tînără juristă sătulă să îi ceară mamei bani de pantofi . Este adevărat că mai cochetam cu modelingul, de unde mai modelingul, de unde mai cîte ceva, dar nu destul ca să-mi satisfac micile pofte. La “Tele Eurobingo” am cărat mai întîi bolurile cu bileţele. oamenii şi-au dat seama că puteam lega mai mult de două vorbe şi am început să şi citesc bileţelele.

Reporter: După care au început emisiunile.
Carmen Brumă: Aşa este. Eram invitată permanentă la “matinalul” Antenei 1. apoi am trecut la “Noaptea tîrziu”, cu Mircea Badea şi Oreste. Nu am fost un simplu element de decor. Făceam preinterviuri şi puneam la dispoziţie CV-urile invitaţilor. Îmi luasem într-atît de în serios treaba, încît îi disperasem pe prezentatori cu CV-uri de zeci de pagini.

Continuarea in SportMagazin powered by Kicker de luni 2 aprilie 2007