Magath, bucuros de revenirea lui Hargreaves

Antrenorul Felix Magath a recunoscut ca Bayern Munchen a resimtit din plin absenta de pe teren a lui Owen Hargreaves, care nu a mai evoluat pentru bavarezi de 4 luni. Englezul ar putea reveni pe teren chiar in urmatoarea partida, in care munchenezii vor evolua impotriva lui Bochum.

“Din punctul meu de vedere, Hargreaves ar putea juca marti. L-am urmarit cu mare atentie la antrenamentele din aceste zile si cred ca este pregatit. daca va juca, cuu siguranta va fi in avantajul nostru”, a declarat Magath pentru site-ul fcb.de.

Hargreaves va juca la Bayern cel putin pana la finalul acestui sezon. Recent, nemtii au refuzat o oferta de 20 de milioane de euro pentru el venita din partea lui Manchester United.

Dupa infrangerea suferita vineri in fata Borussiei Dortmund, Magath admite ca duelul cu Bochum este vital: “Daca nu reusim sa ii invingem,  nu cred ca mai putem spera la titlu”.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...