Măsuri importante la derby-ul Steaua – Dinamo

Unul din cele mai importante meciuri din campionatul naţional de fotbal, derbiul dintre Steaua şi Dinamo, programează sâmbătă un nou episod pe stadionul Ghencea iar ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, jocul va beneficia de măsuri importante în ceea ce priveşte ordinea şi disciplina.

Jocul dintre Steaua şi Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00, pe stadionul Steaua din Bulevardul Ghencea iar spectatorii vor avea acces în tribune începând cu ora 16.00, aproximativ de la aceeaşi oră urmând a fi interzisă comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului şi întreruptă circulaţia.

Una din cele mai importante măsuri de prevenire a incidentelor a fost cedarea unui număr redus de bilete galeriei dinamoviste pentru că grupul de suporteri al echipei oaspete să poată fi monitorizat şi, eventual, ocrotit mai bine faţă de eventualele incidente.

Cu toate acestea, s-a stabilit că suporterii lui Dinamo vor avea acces doar în sectorul rezervat lor de la peluza din dreptul tabelei de marcaj iar dacă alţi suporteri dinamovişti vor încerca să intre în alte sectoare de tribună, indiferent că au bilet sau nu, ei vor fi evacuaţi imediat.

În jurul stadionului Steaua vor activa aproximativ 700 de oameni de ordine, inclusiv jandarmi, urmând că fanii să treacă prin numeroase filtre, în timp ce ordinea şi disciplina în tribune va fi asigurată de circa 300 de stewarzi la care se adaugă cele opt camere speciale de filmat.

Ca de obicei la un meci cu un asemenea grad de risc, suporterii celor două echipe au numeroase interdicţii în ceea ce priveşte materialele cu care pot intra pe stadion, un punct important reprezentându-l bannere-le cu diferite mesaje.
 

Stiri recente

Ce dietă are David Popovici, românul care a cucerit lumea natației! Cât înoată zilnic! „Ard foarte mult”

David Popovici a câștigat medalia de aur în proba de 100 m liber la Campionatele Europene de nataţie de...