Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Măsuri de ordine la Steaua – SC Miercurea Ciuc

în weekend-ul ce urmează Liga Naţională de hochei pe gheaţă programează derbiul campionatului dintre Steaua Bucureşti şi Sport Club Miercurea Ciuc iar Jandarmeria Româna a anunţat într-un comunicat de presă modul în care va fi asigurată ordinea la cele două jocuri.

Sâmbătă, de la ora 17.30, şi duminică, de la ora 11.00, Patinoarul Mihai Flamaropol din Capitală va găzdui meciurile Steaua Bucureşti – Sport Club Miercurea Ciuc din sezonul regulat al campionatului naţional de hochei pe gheaţă.

Cum de fiecare dată când s-au întâlnit cele două echipe au apărut incidente, Jandarmeria Română, în colaborare cu clubul organizator, a luat diferite hotărâri pentru ca jocurile să se desfăşoare fără probleme.

Suporterii echipei Steaua se vor deplasa individual către patinoar, vor avea acces pe la poarta dinspre Bulevardul Basarabia şi vor fi dispuşi la Tribuna I, Tribuna II, mai puţin sectorul din partea dreaptă, şi Peluză, în timp ce eventualii suporteri ai formaţiei din Miercurea Ciuc vor fi însoţiţi de jandarmi.

Accesul suporterilor va fi permis cu maxim o oră înainte de startul fiecărei partide iar aceştia vor putea avea asupra lor bannere, steguleţe, fulare, eşarfe şi confetti, în timp ce jandarmii nu vor permite intrarea celor cu obiecte contondente, petarde, fumigene, artificii, substanţe iritant lacrimogene, băuturi alcoolice şi cu bannere cu mesaje rasiste, xenofobe sau care incită la violenţă.

Jandarmeria Română va asigura ordinea la cele două jocuri cu contingente de câte 100 de jandarmi şi face apel la fair-play din partea fanilor.

Citeste mai multe!