Măsuri de ordine la meciul de hochei dintre Steaua şi Miercurea Ciuc

În zilele de vineri 16.03.2007, începând cu ora 19.00 şi sâmbătă 17.03.2007, începând cu ora 16.30  la Patinoarul “Mihail Flamaropol” se vor desfăşura meciurile de hochei pe gheaţă dintre echipele C.S.A. STEAUA Bucureşti şi S.C. Miercurea Ciuc, din cadrul  turneului Play-Off, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei remis AMOS News.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a celor două partide de hochei, reprezentanţii clubului organizator, C.S.A. Steaua şi cei ai Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, au stabilit de comun acord următoarele:
1. Suporterii echipei Steaua  vor fi dispuşi  în Tribuna I, Tribuna a II-a (mai puţin sectorul din partea dreaptă a acesteia) şi Peluză, iar accesul acestora în patinoar se va face prin poarta de acces dinspre B-dul Basarabia;
2. Eventualii suporteri ai echipei S.C. Miercurea Ciuc,  vor fi dispuşi  în Tribuna a II – a , partea dreaptă;
3. Deplasarea la şi de la patinoar a spectatorilor se va face în mod individual;
4. Accesul publicului în patinoar se va face în ziua de 16.03.2007, începând cu ora 17.30 şi în ziua de 17.03.2007, începând cu ora 15.00, pe bază de bilete şi invitaţii emise de către C.S.A. Steaua ;
5. Recuzita suporterilor: bannere, steguleţe, fulare, eşarfe, confetti;
6. Conform legii, este interzis accesul în incinta patinoarului, cu obiecte contondente (inclusiv suport pentru steag din alt material decât plastic) ce pot fi folosite la producerea actelor de violenţă sau pot fi aruncate pe suprafaţa de joc, petarde, fumigene, artificii (atât de producţie autorizată, cât şi artizanală), substanţe iritant-lacrimogene, băuturi alcoolice, bannere cu conţinut obscen, incitator la violenţă, rasist sau xenofob, precum şi a  persoanelor turbulente şi a celor aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor halucinogene;
7. Pentru prevenirea introducerii în incinta patinoarului a unor obiecte sau materiale interzise vor fi organizate trei filtre.

Măsurile de ordine publică vor fi asigurate de aproximativ 150 de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face apel către toţi spectatorii să manifeste spirit de fair-play faţă de echipa şi suporterii adverşi şi să respecte prevederile legilor în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate manifestările xenofobe sau nici o altă manifestare care încalcă ordinea publică, siguranţa cetăţenilor şi demnitatea acestora  şi că vor fi aplicate ferm măsurile legale pentru asigurarea unui climat de normalitate, atât în patinoar, cât şi în afara acestuia.

Conform regulamentului de desfăşurare a turneului Play-Off, în cazul în care echipa de hochei S.C. Miercurea Ciuc va câştiga meciul organizat în ziua de vineri 16.03.2007, al doilea meci programat în ziua de sâmbătă 17.03.2007, nu se va mai disputa.

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...