Lyon a plecat invinsa de la Toulouse

Puternica formaţie franceză Lyon, campioana din ultimele sezoane şi lidera autoritară din acest moment, a cedat surprinzător cu 0-2 la Toulouse deşi a avut în linii mari echipa standard pe teren.

Cu Juninho Pernambucano, Fred, Malouda, Tiago, Abidal, Cris sau Squillaci în teren, Lyon a dominat meciul de la Toulouse, 57 % posesia balonului, 11 şuturi spre poarta adversă, dar gazdele au fost extrem de eficiente şi şi-au adjudecat victoria.

Emana şi Elmander au marcat golurile unei victorii de vis pentru o formaţie care se zbate undeva la jumătatea clasamentului, Toulouse reuşind să marcheze două goluri deşi a şutat de numai patru ori spre poarta adversă şi de trei ori pe poartă.

Formaţiile cu jucători români au reuşit victorii extrem de importante, Valenciennes, fără Florin Bratu pe teren şi cu Paauwe eliminat încă din start, a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Paris Saint Germain graţie reuşitelor lui Savidan şi Roudet, Auxerre, fără Daniel Niculae pe teren, a învins pe Sochaux cu 1-0, gol polonezul Jelen, iar Nantes, fără Claudiu Keşeru pe teren, a învins cu 1-0 pe Nice, gol marcat de proaspăta achiziţie Luigi Pieroni, venit de la Auxerre, în chiar ultimul minut de joc.

în celelalte partide ale zilei, Lens – Lille 1-1, Bordeaux – Lorient 1-1, Le Mans – Troyes 2-0, Sedan – Nancy 2-2.

AmosNews 

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...