Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Lupescu: Federatia a colaborat cu DNA si Garda Financiara

Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu (foto), a declarat ca forul a colaborat cu Directia Nationala Anticoruptie si Garda Financiara inca de acum un an si jumatate. Lupescu este de parere ca prejudiciul este mai mare decat cel vehiculat.

„Noi am colaborat cu administratorii DNA de un an si jumatate. Au venit si cei de la Parchet, Garda Financiara, am dat vreo 600-700 de dosare. Stiam ce va urma. Au fost cativa invinuiti, dar asta nu inseamna ca sunt si vinovati. Ramane de vazut, ancheta este in desfasurare. Poate vor fi chiar mai multi vinovati, insa nu toti dintre acestia care sunt invinuiti deocamdata. Eu, unul, cred ca prejudiciul este mai mare, dar asteptam sa vedem unde ajunge ancheta”, a declarat Ionut Lupescu pentru Radio Sport Total FM.

„Avem peste 60 de agenti de fotbalisti licentiati in Romania si vor trebui luati fiecare in parte si controlati. Oricum, imaginea fotbalului romanesc nu va fi mai proasta decat a celui italian sau a celui german. Strainii vad ca tot vin, romanii continua sa plece, nu este nicio influenta negativa deocamdata. Mi-as dori sa plece romani la echipele mari asa cum vin strainii la noi in tara”, a mai adaugat directorul general al FRF.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: