Lupescu: Arbitrii care vor gresi vor fi exclusi din arbitraj

Directorul general al FRF, Ionut Lupscu, a declarat miecuri ca arbitrii care vor gresi grav la meciuri vor fi exclusi din arbitraj.

“Arbitrii trebuie sa fie credibili de acum incolo. Greselile pe care le-am vazut sezonul trecut nu o sa le mai accept. Arbitrii nu vor mai fi retrogradati daca gresesc, ci le vom spune direct <La revedere!>. Sunt dispus sa renunt si la unii arbitri de pe lista FIFA daca vor comite greseli. Prefer ca pe aceasta lista sa am doua-trei locuri, dar acestea sa fie ocupate de arbitri de valoare. Nu vom mai putea accepta greseli in genul celor din trecut”, a spus Lupescu.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a anuntat, marti, ca din sezonul viitor delegarile arbitrilor nu vor mai fi facute de presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, ci de o persoana din administratia FRF, aceasta fiind, cel mai probabil, directorul general Ionut Lupescu.

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...