Te asteptam si pe retelel sociale

Box

Lucian Bute semneaza un nou contract cu Interbox: ”Nu sunt inca milionar dar la anul sper sa fiu”

Lucian Bute, campionul mondial IBF la super-mijlocie, a semnat un nou contract, pe 2 ani, cu clubul canadian InterBox, deşi ar fi putut încheia o înţelegere mai avantajoasă din punct de vedere financiar cu un promotor din SUA.

Bute, 28 ani, semnase în 2003 un contract pe 5 ani cu InterBox, care a expirat în martie. Termenii noului contract sunt net în favoarea românului, care a evitat însă să dezvăluie detaliile financiare.

Am ales cu inima. Dacă m-ar fi interesat doar banii, nu aş fi fost astăzi aici. Am încredere că InterBox poate organiza lucrurile pe placul meu. Mai mulţi promotori, în special din SUA, s-au interesat de mine. Am discutat cu ei, dar am preferat InterBox. Mă simt bine aici, am o echipă bună, mă simt confortabil la Quebec, la Centre Bell. Vreau să continui aici”, a declarat campionul român într-o conferinţă de presă, miercuri, la semnarea contractului cu preşedintele clubului canadian Eric Lucas.

Lucian Bute, care îşi va apăra titlul în toamnă împotriva challengerului oficial, mexicanul Librado Andrade, nu a dezvăluit termenii financiari, dar aceştia sunt generoşi. ‘

Cifrele sunt confidenţiale, dar sunt cu adevărat mulţumit de înţelegerea semnată cu InterBox. Nu sunt încă milionar, dar la anul se poate să fiu”.

InterBox i-a oferit lui Bute cel mai bănos contract din istoria sa, pentru că nu-şi permitea să-l piardă pe campionul român.

Când a negociat contractul, el a vrut să se asigure că va fi plătit la valoarea sa justă şi eu cred că va fi aşa. Dar, de asemenea, el nu a vrut să piardă tot ce a realizat aici la Quebec. Ne gândim ce se va întâmpla peste 2-3 ani, când el va trebui să deschidă porţile pieţei americane, să se asocieze cu o televiziune americană, astfel ca noi să-i putem oferi burse şi mai bune lui Lucian ”, a declarat Jean Bedard, directorul Groupe Sportscene, cel care a negociat contractul cu Bute.

Citeste mai multe!