Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Luca Toni, foarte aproape de Juventus

Atacantul italian Luca Toni, unul dintre cei mai buni marcatori din Serie A, este foarte aproape de a semna un contract cu Juventus Torino, urmând să treacă la formaţia lui Didier Deschamps din vară.

În căutare de atacanţi cu care să revină în forţă pe prima scenă a fotbalului italian, Juventus îi avea pe listă pe francezul Nicolas Anelka, sârbul Nikola Zigic şi Luca Toni iar pentru ultimul se pare că s-a găsit oferta ideală care să mulţumească pe Fiorentina.

Pentru colegul lui Adrian Mutu din atacul Fiorentinei, Juventus va plăti 5.000.000 de euro şi va ceda doi jucători, pe fundaşul Domenico Criscito, 20 de ani, cumpărat iniţial pentru aproape 10.000.000 euro de la Genoa, şi pe mijlocaşul Marco Marchionni, 26 de ani, jucător venit gratis la Juventus şi care a marcat 25 de goluri în 225 de meciuri pentru Empoli, Parma, Piacenza şi Juventus.

De asemenea, Juventus are o înţelegere făcută deja şi cu jucătorul, Luca Toni urmând să primească un salariu anual de 3.500.000 – 4.000.000 de euro iar contractul se va întinde pe o perioadă de patru ani.

Citeste mai multe!