Luca Toni ar vrea sa plece la Juventus Torino

Planul de reconstrucţie al clubului Juventus Torino începe să dea roade. Atacantul Luca Toni, colegul lui Adrian Mutu de la Fiorentina, a anunţat că va semna cu Juventus Torino dacă actuala sa echipă ratează calificarea într-o cupă europeană.

Aflată pe locul 13 în acest moment, la şapte puncte de calificarea într-o cupă europeană, Fiorentina ar putea rămâne fără unul dintre principalii marcatori, atacantul Luca Toni, fotbalist dorit insistent de Juventus Torino.

Toni şi-a dat deja acceptul de a semna cu Juventus, în cazul în care Fiorentina ratează şi în acest sezon participarea într-o cupă europeană, iar discuţiile încep să se poarte între conducerile celor două cluburi pentru eventuala sumă a transferului.

în primă fază, Juventus ar oferi 20 de milioane de euro, suma preconizată a fi primită din cedarea atacantului francez David Trezeguet, Toni urmând să-l înlocuiască pe Trezeguet în echipa de start a lui Juventus din sezonul viitor.

Luca Toni este un atacant italian de 29 de ani care a început fotbalul profesionist la 17 ani, la Modena, şi a marcat 145 de goluri în 334 de meciuri jucate pentru Modena, Empoli, Fiorenzuola, Lodigiani, Treviso, Vicenza, Brescia, Palermo şi Fiorentina, şi 10 goluri în 26 de selecţii pentru naţionala Italiei.

David Trezeguet este un atacant francez de 29 de ani care a început fotbalul profesionist la 16 ani, la Platense (Argentina), şi a marcat 152 de goluri în 252 de meciuri pentru Platense, AS Monaco şi Juventus Torino, şi 34 de goluri în 68 de meciuri pentru naţionala Franţei.

AMOS News 

Stiri recente

Halep lipseşte şi de la turneul de la Madrid, pentru care primise wild card

Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild...