Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Lotito: „Il vom transfera definitiv pe Radu Stefan”

Presedintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito (foto), a declarat, duminica, dupa victoria de pe teren propriu, scor 2-1, in fata formatiei Sampdoria Genova, ca intentioneaza sa-l cumpere definitiv pe fundasul Radu Stefan, care este imprumutat pina la vara de la Dinamo Bucuresti, informeaza Datasport.

„Radu si Rozenhal au venit sub forma de imprumut, dar avem optiune de cumparare la vara si intentionam sa-i transferam definitiv”, a spus Lotito.

Oficialul lazial a afirmat ca investitiile din aceasta iarna sunt de mare valoare. „Am adus jucatori care au mare valoare, nu pariuri de viitor. Ma refer la Radu, un international care poate juca atit fundas central, cit si aparator stinga”, a precizat Lotito.

Radu Stefan a fost integralist in partida pe care echipa Lazio Roma a cistigat-o, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Sampdoria Genova, in etapa a XXI-a a campionatului Italiei.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: