Te asteptam si pe retelel sociale

Rally

Loeb e lider in raliul Monte Carlo

Monte Carlo găzduieşte în aceste zile prima etapă din noul sezon al Campionatului Mondial de Raliuri. Mare favorit este Sebastian Loeb, chiar dacă francezul, campion mondial en-titre, nu este refăcut total după accidentarea de la umăr, suferită anul trecut.

Noua ediţie a campionatului mondial de raliuri a debutat joi, la Monte Carlo. Conform aşteptărilor, la finalul zilei lider era campionul mondial en titre, Sebastien Loeb. Chiar dacă nerefăcut total după accidentarea care l-a ţinut departe de curse în finalul sezonului trecut, francezul a ţinut neapărat să probeze noul bolid Citroen C4 pe care va concura în acest sezon.

A reuşit cu succes, pentru că, după primele două probe speciale, avea un avans de aproape 24 de secunde faţă de coechipierul său de la Citroen, Dani Sordo. Pe a treia poziţie a clasamentului s-a situat Fordul pilotat de Marcus Gronholm, la 29 de secunde în urma lui Loeb.

realitatea.net 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: