Lobont va fi titular in meciul cu Luxemburg

0
94

Bogdan Lobonţ (foto), portarul liderei Ligii I, Dinamo Bucureşti, va fi titular şi în meciul cu Luxemburg deşi el şi Dănuţ Coman au apărat pe rând poarta titularilor la ultimul antrenament, relateaza Amos News.

Selecţionata de fotbal a României a susţinut marţi antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Luxemburg din preliminariile lui Euro 2008 pe terenul doi din complexul sportiv de la Piatra Neamţ pentru a menţine în condiţiie bune suprafaţa de joc de pe arena centrală.

Şedinţa a fost una tehnico-tactică pe parcursul căreia s-a jucat şi un meci şcoală în care titularii Lobonţ – Contra, Tamaş, D. Goian, R. Ştefan – Cociş, M. Rădoi, Roşu – Zicu, D. Niculae, Mutu, au evoluat împotriva rezervelor plus secundul Ştefan Iovan şi directorul FRF Ionuţ Lupescu pentru că lotul iniţial a fost redus la 20 de jucători după ce Codrea şi Raţ au devenit indisponibili.

A urmat o altă miuţă în care poarta titularilor a fost apărată de Dănuţ Coman dar dinamovistul Lobonţ rămâne prima variantă pentru selecţionerul Victor Piţurcă şi la meciul cu Luxemburg.

Partida dintre România şi Luxemburg se va juca miercuri, de la ora 18.30, şi este considerată una de risc maxim astfel că vor fi luate toate măsurile, ordinea va fi asigurată de 400 de jandarmi iar suporterii, care vor avea acces pe stadion începând cu ora 15.30, vor trece prin şase filtre iar biletele vor fi inspectate cu un dispozitiv special al Imprimeriei Naţionale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here