Lobont: Fiorentina, favorita in meciul cu Milan

Fostul portar al Fiorentinei, Bogdan Lobont (foto), isi vede fosta echipa favorita in fata celor de la AC Milan.

Reporter: Bogdan, cum vezi partida dintre Milan şi Fiorentina?
Bogdan Lobonţ: Am jucat un an la formaţia din Florenţa şi am avut parte de momente foarte frumoase. Nu am cum să nu pariez pe fosta mea echipă. Ar fi anormal să nu ţin cu ei, mai ales că evoluează şi Mutu acolo.

Reporter: Te rişti la un pronostic?
Lobonţ: Nu ştiu ce scor să spun, dar merg pe 2 solist, pentru că Fiorentina este favorită din punctul meu de vedere. Oricum, echipa care va face cele mai puţine greşeli va cîştiga acest derby.

Reporter: Te vei uita la acest meci sau nu te interesează?
Lobonţ: Sincer, mi-aş dori mult, dar totul depinde de programul echipei mele, care este prioritatea numărul unu. Dacă voi avea timp, nu voi rata jocul de la Milano, voi fi în faţa televizorului.

Reporter: Poate fi Adrian Mutu jucătorul cheie al acestei partide?
Lobonţ: Adi a avut un sezon senzaţional şi a demonstrat tuturor că este un super-fotbalist. La felul în care joacă, sînt sigur că Mutu e jucătorul care poate decide de unul singur acest meci.

Reporter: Poate fi decisiv acest joc pentru Fiorentina în perspectiva calificării în cupele europene?
Lobonţ: E posibil, dar foştii mei coechipieri au reuşit lucruri extraordinare în acest campionat şi ar merita să prindă cel puţin Cupa UEFA. În ciuda penalizării, Fiorentina s-a apropiat chiar de locurile care asigură prezenţa în tururile preliminarii ale Ligii Campionilor. Dacă vor învinge pe “San Siro”, ei pot spera şi la poziţia a patra.

Stiri recente

Danemarca – România, scor 39-23, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial

Naţionala României a pierdut , la Herning, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial, cu Danemarca, scor...