Lobont: ”Emotiile dispar inca de la incalzire”

Portarul echipei României, Bogdan Lobonţ, a declarat, vineri, pentru site-ul său personal, că şi-ar dori să poată scoate românii pe stradă de bucurie în urma evoluţiilor naţionalei de la Euro 2008.

E greu de dat pronosticuri, important este sa trecem de grupe. Surprize pot apărea din orice grupă, nicio echipă nu poate spune că este favorită certă la câştigarea trofeului. Euro 2008 este diferit de Cupa Mondială. Diferenţa de valoare dintre echipe este mult mai mică decât la Campionatul Mondial. Mi-aş dori din tot sufletul să scoatem românii pe străzi, să fim lăudaţi de toată lumea dupa Euro„, a declarat Lobonţ.

„Cel mai important lucru este să nu ne fie teamă, pentru că emoţiile dispar încă de la încălzire, în momentul în care intrăm pe teren. Nu trebuie să ne fie frică de nimeni pentru că nu avem nimic de pierdut!”, a declarat portarul nationalei.

Referindu-se la atmosfera din cantonament, Bogdan Lobont a mai adaugat:

”Noi, în cantonament, vorbim numai despre meciul cu Franţa. Faptul că plecăm cu şansa a doua poate fi un atu. Aşteptăm cu încredere primul meci, să demonstrăm pe teren că avem valoare. Ar fi extraordinar să începem cu dreptul, să jucăm de la egal la egal în cea mai puternică grupă în care România a fost vreodată la un turneu final.