Ljungberg spune adio nationalei

Căpitanul naţionalei de fotbal a Suediei, Fredrik Ljungberg, şi-a anunţat vineri, printr-o scrisoare trimisă fanilor şi reluată de agenţia suedeză TT, retragerea internaţională.

Am decis să mă concentrez asupra jocului la clubul meu, West Ham United, care va deveni de acum prioritatea mea‘, scrie mijlocaşul în vârstă de 31 ani.

Ljungberg a explicat că a devenit foarte dificil pentru el din punct de vedere fizic să joace şi pentru clubul său londonez şi pentru echipa naţională.

Fredrik Ljungberg a debutat în selecţionata suedeză în 1998. De atunci, fostul jucător al lui Arsenal a participat la trei Campionate Europene şi la două Cupe Mondiale cu naţionala ţării sale, al cărei căpitan a devenit după Mondialul din 2006.

A venit moment să las tricoul cu nr. 9 unui alt jucător. Suedia are mulţi jucători tineri talentaţi şi sunt sigur că locul meu va fi ocupat de cineva care va avea aceeaşi pasiune pentru sport ca şi mine”, a subliniat fotbalistul, care a ţinut să mulţumească în aceeaşi scrisoare suporterilor săi.