Liverpool isi construieste stadion de 215 milioane de Lire

Formaţia engleză FC Liverpool, preluată de curând de doi investitori americani, Hicks şi Gillett, va suferi câteva modificări importante în vacanţa de vară o dată cu investiţiile clare ale noilor proprietari.

Într-o primă fază, Gillett şi Hicks au alocat un buget de 215.000.000 lire sterline pentru construcţia noului stadion, Stanley Park, o arenă ce va avea 60.000 locuri pe scaune, un aspect futurist şi va beneficia de toate tehnicile posibile de ultimă oră.

Proiectul noul stadion a fost confirmat şi de consiliul local, conducerea acestuia afirmând că foarte probabil construcţia noului stadion va începe în luna mai şi se speră ca acesta să fie gata în cel mai scurt timp.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, Gillett şi Hicks au luat două măsuri iniţiale, prelungirea contractelor jucătorilor importanţi şi asigurarea unui buget impresionant pentru aducerea de noi jucători.

Astfel, dacă Jamie Carragher, Steven Gerrard sau Xabi Alonso vor beneficia de contracte noi, mult mai avantajoase financiar, antrenorul Rafa Benitez va avea la dispoziţie un buget de cel puţin 40.000.000 lire sterline pentru aducerea de noi jucători.

Şi cum relaţia lui Benitez cu fotbalul spaniol este arhi-cunoscută, tehnicianul lui Liverpool îi are ca principale ţinte pe Daniel Alves, fundaşul dreapta de la FC Sevilla, Samuel Eto’o, atacantul lui FC Barcelona, şi David Villa, atacantul Valenciei.

Principalul obiectiv pentru sezonul următor va fi câştigarea titlului în Premier League, lucru care nu s-a mai întâmplat de ceva vreme pentru Liverpool, şi, implicit, câştigarea duelului de la distanţă cu marile rivale, Manchester United, Chelsea Londra şi Arsenal Londra.

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...