Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Liverpool este prima finalistă a Ligii Campionilor! Meci nebun la Villareal

Liverpool s-a calificat pentru a zecea oară în istorie în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-2), echipa Villarreal, în manşa a doua a semifinalelor. Liverpool s-a impus şi în tur, cu 2-0.

Echipa antrenată de Jurgen Klopp a tremurat o repriză, în care gazdele au anulat avantajul din tur. După pauză, Villarreal a comis o serie de greşeli grave şi formaţia engleză nu a iertat. În final, „submarinul galben” a rămas în zece jucători, după eliminarea lui Capoue.

Liverpool a câştigat de şase ori Liga Campionilor, în 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 şi 2019 şi a pierdut finalele din 1985, 2007 şi 2018.

Au marcat: Boulaye Dia ‘3, Coquelin ’41 / Fabinho ’62, Luis Dias ’67, Sadio Mane ’74.

A doua finalistă va fi decisă diseară, după confruntarea Real Madrid – Manchester City, în tur 3-4.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: