Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Lippi se autopropune la Chelsea

Antrenorul care a adus Italiei a patra Cupa Mondiala, spune ca el este primul pe lista lui Abramovici, in caz ca Mourinho se va desparti de Chelsea.

Lippi, care este intr-o pauza de odihna de un an, spune ca palmaresul sau il propune ca favorit pentru a prelua pe Chelsea. „Stiu ca sunt pe lista mai multor cluburi mari din Europa, in special Chelsea, ceea ce mi se pare un lucru normal. Stiu ca sunt un antrenor bun, am antrenat echipe care au ajuns de 4 ori in finala Ligii Camiponilor, am castigat Serie A de cinci ori, si bineinteles am castigat Campionatul Mondial. Daca cineva crede ca nu pot antrena in Anglia, le pot raspunde cu palmaresul meu. Deciza insa o voi lua in mai.”, a declarat italianul in varsta de 58 de ani.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: