Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

LIGUE 1/ Olympique Marseille – Obiectiv: totul!

Olympique Marseille a traversat o perioadă de transferuri fără precedent cheltuind 42 milioane euro. De aceea, în port sunt aşteptate titlul, Cupa Franţei şi, de ce nu, Champions League!

În pofida unui intersezon extrem de agitat, O.M., în versiunea Didier Deschamps atacă noua stagiune într-o dulce euforie. Într-un fel este de înţeles. Pentru că, vara aceasta clubul din Marsilia a angajat o armată de zece jucători, plătind o „bagatelă” de 42 de milioane de euro. Adică, recrutări de cinci stele. Olympique s-a întărit considerabil. La mijloc, prestaţiile lui Stephane MBia, Fabrice Abriel şi în special a lui Lucho Gonzales au fost îndelung aşteptate. Iar în partea ofensivă, cu Niang, Kone, Ben Arfa, Brandao şi Morientes, O.M. ar trebui să spulbere tot ce îi iese în cale.

„Este cea mai bună echipă pe care am construit-o de când mă aflu la Marsilia”, a declarat preşedintele Jean Claude Dassier. În realitate, obiectivele sunt cât se poate de clare şi precise: câştigarea campionatului şi a Cupei Franţei şi un parcurs cât se poate de lung în Liga Campionilor. „În acest sezon nu ne-am fixat limite”, susţine şi antrenorul Deschamps.

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: