Ligue 1: Lyon, tot mai aproape de un nou titlu

Multipla campioană a Franţei din ultimii ani, Olympique Lyon, este foarte aproape să-şi adjudece din nou titlul în condiţiile în care nici o echipă nu reuşeşte să profite de perioada proastă a echipei lui Gerard Houllier.

Cu Fred şi Malouda pe bancă, şi cu Juninho Pernambucano în tribună, Olympique Lyon a încheiat la egalitate, 0-0, meciul de la Valenciennes, formaţie la care Florin Bratu nu a evoluat.

Cu Daniel Niculae pe teren doar în ultimele şapte minute, Auxerre a încheiat la egalitate, 0-0, meciul cu Bordeaux deşi gazdele au avut mai multe ocazii de gol în condiţiile în care au jucat în 10 din minutul 50, eliminat Cheyrou.

Cu Claudiu Keşeru intrat în ultimele 10 minute în locul accidentatului Payet, Nantes a pierdut cu 1-2 la St. Etienne, cele trei goluri fiind marcate în numai opt minute din prima repriză.

În celelalte meciuri, Rennes a învins pe Lens cu 1-0, Sochaux şi Nice au încheiat la egalitate, 1-1, Lorient a câştigat la Nancy cu 1-0, Monaco şi Troyes au încheiat la egalitate, 0-0, iar Paris Saint Germain a învins cu 2-1 pe Le Mans.

Lyon are 17 puncte avans faţă de Lens şi 19 faţă de Sochaux, cu şapte etape înainte de final, lupta fiind însă extrem de strânsă pentru calificarea în cupele europene, distanţa fiind încă relativ strânsă între locurile doi, Lens, şi 13, Monaco, nouă puncte.

Valenciennes, Nancy, Paris Saint Germain şi Nice sunt deasupra liniei retrogradării dar rămân în zona nisipurilor mişcătoare în timp ce Troyes, Sedan şi Nantes sunt în acest moment pe locuri de retrogradare.

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...