Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Ligue 1/ Batalie in Principat

Chiar şi fără strălucirea de altădată, AS Monaco rămîne o forţă. Mai ales în întîlnirile cu rivalele de o viaţă. Iar acum, în Principat, poposeşte Bordeaux. Cum este imposibil de crezut că Lyon ar putea pierde la Le Mans, polii de interes se mută în Monaco. Girondins se chinuie să ţină pasul şi o victorie pe „Luis II” devine obligaţie de serviciu. Mai ales că oaspeţii n-au pierdut de patru ani în paradisul vedetelor.

Întîlnire de foc se anunţă şi la Marsilia. O.M. şi PSG. Două formaţii care în acest sezon trăiesc cu amintirile gloriei de altădată. Dar şi cu ambiţia celui care e pe cale să se înece şi se chinuie să ajungă la mal. Aici, pe „Velodrome”, niciodată să nu spui niciodată. Pentru că balanţa poate înclina de partea oricui. La colţ aşteaptă însă şi Nancy. Cu vedetele africane întoarse de la CAN, echipa lui Pablo Correa vrea să aibă din nou un cuvînt greu de spus. E greu pe „Geoffroy-Guichard”, acolo unde, în general, Saint Etienne îşi impune legea. Doar că acum „verzii” nu mai inspiră teama de odinioară. Dar interesul celor două fiind diametral opus, lupta devine mai interesantă.

În fine, românii îşi continuă cursa pentru salvare. Întăriţi cu Vlad Munteanu, Nico şi Tamaş nu se gîndesc decît la victorie. Mai ales că se împlineşte un deceniu de cînd Auxerre n-a pierdut în propriul fief în faţa lui Toulouse.

FOTO: Parizianul Luyindula vrea să dea lovitura cu PSG în fieful lui Marseille

           

Continuarea in numarul 97
(12-18 februarie 2008)
Sport Magazin

Citeste mai multe!