LIGA I/ Unirea Urziceni – Otelul Galati 3-1

Formaţia Unirea Urziceni a câştigat, scor 3-1 (0-0), partida susţinută, vineri, pe teren propriu, în faţa echipei Oţelul Galaţi, în etapa a XIV-a din campionat, şi a devenit lider provizoriu al clasamentului Ligii I.

Golurile au fost marcate pentru echipa Unirea Urziceni de Pădureţu ’53, Tiberiu Bălan ’55 şi Dănălache ’84, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Pena ’51.

Echipa Oţelul a deschis scorul prin atacantul Pena, în minutul 51, care a reuşit să introducă mingea în poartă, din patru metri, dup’ o centrare de pe partea dreapta a lui Iorga.

Padureţu a readus egalitatea pe tabelă în minutul 53, scor 1-1, cu un şut bine plasat de la 18 metri.

Mijlocaşul formaţiei Unirea Urziceni, Tiberiu Bălan, a dus scorul la 2-1, cu o lovitură de cap din cinci metri după o centrare a fundaşului Bordeanu.

Dănălache a înscris pentru echipa Unirea Urziceni în minutul 84, scor 3-1, printr-o lovitură de cap din şase metri după o centrare venită de pe dreapta, dintr-o lovitură liberă executată de Sorin Frunză.

Mijlocaşul Iulian Apostol a fost eliminat de pe teren după ce a primit un al doilea cartonaş galben în minutul 90+3, pentru un henţ intenţionat. (Sursa: Mediafax.ro)

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...