Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Liga I: Jiul Petrosani – FC National 2-0

Etapa a 27-a a campionatului naţional de fotbal a debutat vineri cu meciul direct dintre ultimele două clasate din Liga I, meci în care Jiul Petroşani a învins cu 2-0 pe FC Naţional.

Două dintre formaţiile care se îndreaptă vertiginos spre matineu, Jiul şi FC Naţional, au oferit vineri, la Petroşani, un spectacol modest salvat de cele două goluri marcate de atacanţii gazdelor.

Cu şanse infime de salvare, cele două echipe au oferit prestaţii care demonstrează din plin faptul că atât Jiul cât şi FC Naţional s-au resemnat cu situaţia şi se gândesc mai mult la planurile de viitor.

Jiul a dominat mai mult în prima repriză şi a reuşit să deschidă scorul prin Dulcea în minutul 24, după o pasă excelentă a colegului său din linia de atac, Apetrei, bancarii au avut prim-planul în partea a doua însă au dominat steril şi, în minutul 75, Apetrei a închis tabela cu un şut plasat de la 14 metri.

Jiul: I. Anton – Pintilii, Pâcleşan, Borza, Lungan – Paleacu, G. Florea, M. Petrescu (M. Constantinescu 53), M. Gheorghe – Apetrei (Spanoche 88), Dulcea (Mihart 81). Antrenor: Gheorghe Poenaru.
 
FC Naţional: E. Nae – Ducu Ninu (Ghindeanu 46), Panc, Papură, L. Rusu – Pelecaci (R. Iancu 41), Oprsal, Ilin (Neagoe 46), Herea – Cursaru, I. Savu. Antrenor: Sorin Cârţu.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: