Liga I: Farul – Vaslui 1-1

în al cincilea meci din etapa a 20-a a Ligii I la fotbal, Farul Constanţa şi FC Vaslui au încheiat la egalitate, 1-1, acesta fiind al patrulea egal din această rundă până acum.

Aflată pe locul 13 deşi existau pretenţii de primele locuri ale clasamentului, Farul Constanţa îşi continuă parcursul slab din acest sezon pierzând două puncte preţioase acasă cu FC Vaslui, una din revelaţii.

După o prima repriză modestă în care gazdele au deschis scorul pe final prin Mihai Guriţă, după ce a fost lansat excelent singur cu portarul şi l-a driblat şi pe acesta, partea a doua a fost plină de evenimente.

Mai întăi, nemulţumit de scorul strâns, Basarab Panduru a mutat ofensiv lucru care avea să-l coste, Sabou aducând egalarea cu circa un sfert de oră înainte de final printr-un şut superb de la 25 de metri la colţul lung.

Apoi, mai mult, deşi rămaşi în 10 după eliminarea lui Mardare, vasluienii lui Viorel Hizo au fost foarte aproape să dea lovitura dar şutul lui Bogdan Panait a fost respins de sub transversală de Vlas iar golul lui Temwanjera a fost anulat pentru fault în atac.

Până la urmă s-a încheiat Farul Constanţa – FC Vaslui 1-1, rezultat care l-a nemulţumit total pe antrenorul gazdelor, Basarab Panduru, extrem de nervos pe evoluţia elevilor săi dar şi pe arbitri care au trecut cu vederea câteva posibile faulturi în careul oaspeţilor.

Farul ajunge la – 8 în clasamentul adevărului, la un singur punct de Ceahlăul Piatra Neamţ, prima echipă din zona retrogradării, în timp ce FC Vaslui, cu 29 de puncte şi – 1 în clasamentul adevărului, se poate gândi deja în linişte la finalul de sezon.

Farul Constanţa – FC Vaslui 1-1 (1-0).

Au marcat: Guriţă (40)/ D. Sabou (73). Cartonaşe galbene: Mardare (45, 77), Şt. Apostol (94). Cartonaşe roşii: Mardare (77).

Farul: Vlas – Farmache, Ion Barbu, Şchiopu, Maxim – I. Apostol (Otvoş 81), Ben Teekloh, Senin (Tb. Moldovan 64), Todoran – Guriţă, M. Nae (Tilincă 57). Antrenor: Basarab Panduru.
Vaslui: Hăisan – Mardare, B. Panait, L. Ivan – Şt. Apostol, M. Doboş (Bukvic 67), Zmeu (Ljubinkovici 55), Ad. Gheorghiu, D. Sabou – Temwanjera, R. Neagu. Antrenor: Viorel Hizo.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...